Следвайте ни

Три детски градини в Димитровград спечелиха проекти

viber icon

Целево финансиране до 5000 лева ще получат три ​детски градини в Димитровград, съобщиха от кметството. Това става възможно след спечелени проектив националния конкурс “Обичам природата и аз участвам“. Той се провежда в рамките на ежегодната национална кампания "Чиста околна среда“. Организира се за 18-та поред година от Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).
 
Благоустрояване на зона за екологични занимания и кът за игра ще се оформи в двора на детска градина №4, център "Пролет". Същевременно по проекта дейности ще се проведат и в детска градина №3, както и в "Райна Княгиня". Условието е в следващите месеци това да става с прякото участие на децата от съответните забавачки.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?