Следвайте ни

Товарни автомобили и лека кола продават данъчните в Хасково

viber icon

Четири товарни автомобила на цени от 6500 до 15 000 лева и един лек Mercedes продават данъчните от НАП Хасково в следващите две седмици. 

Огледите на част от тях започват още днес. Единият е товарен Ford, модел Transit, оценен на 9500 лв. Превозното средство е сравнително ново – от 2014 г., с дизелов мотор и платена застраховка „Гражданска отговорност“ до 31.януари 2021 г. В движение е. Претърпял е пътно-транспортно произшествие, но същото е ремонтирано. Има видими следи по предната броня в лявата част и лека забележка по левия калник. Може да бъде огледан на място от проявяващите интерес тази седмица – от днес до петък включително на адрес в Хасково и след уговорка с публичния изпълнител, водещ търга.

В същия срок тази седмица на огледи подлежи лек автомобил Mercedes S 320 с дизелов мотор и автоматична скоростна кутия, с кожен бял салон и платена застраховка до 4 май 2021 г. Първоначалната цена, от която стартира наддаването, е 11 450 лв. 

Следващата седмица, от 2 до 8 декември, пак в Хасково, ще се провеждат огледи на други три товарни автомобила: Ford Transit от 2006 г. – в движение и видимо добро състояние, на дизел и оценен на 6 500 лв., Iveco от 2000 г. – бял на цвят, също с дизелов мотор, в движение и първоначална цена 10 000 лв. ; както и по-нов червен хладилен Iveco от 2005 г. – отново на дизел и във видимо добро състояние. Той е най-скъпият сред товарните – начална цена 15 000 лв. 

От офиса на НАП в Хасково обръщат внимание, че всички огледи и срещи с публичните изпълнители се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки в условията на извънредна обстановка. Повече подробности за тези и други търгове, организирани от НАП Хасково, могат да се прочетат в сайта на Агенцията в рубриката „Продажби“, на електронен адрес www.nap.bg .

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?