Следвайте ни

Тормоз! Сватба в „Република“ подлуди хасковлии 

viber icon

Сватба в „Република“ подлуди снощи хасковлии. На шумов тормоз бяха подложени живеещите  по бул.  „В. Левски“,  близките до него сгради на „Дунав“,  целият „Орфей“ и дори „Ком“. Живеeщите в тези райони бяха принудени да слушат часове наред неистовите викове на диджей, какофония от музика,  крясъци на много хора.  

Не може лични тържества да влизат в домовете на  всички, пишат наши читатели, които ни изпратиха клипове, за да се уверим  на какъв тормоз са подложени и то не за пръв път. Клиповете (виж видео файла) са направени в 20.41 часа, а вакханалията е продължила доста след това, казват те. 

Издаденото разрешително е за времето от 18 до 20 часа в сряда.  За този часови диапазон са и останалите, издавани през сезона. Те касаят и точен адрес – къща, двор, а не събиране на улицата, коментираха от общината. Гражданите да сигнализират полицията, която може да изиска разрешителното и да наложи  спиране на музиката и разотиването на  струпалите се след разрешения час, допълниха от там. 

Много са отказаните искания за такива тържества, тъй като се правят опити  да се удължи времето на провеждането им. За една и съща дата се искат разрешителни за последователни часове  с различни поводи, за да се узакони продължителна веселба. На тази хитрина е сложен край, казаха още от общината. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Анонимен

Анонимен

05.09.2020 | 07:48

Всички са социално слаби а правят свадби по три дена и тормозят околните сьс силна музика

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?