Следвайте ни

Топъл обяд за 560 човека предоставя община Симеоновград

viber icon

Топъл обяд за 560 човека предоставя община Симеоновград, съобщиха от кметството.

До 27 април т.г. потребителите ще получават всеки работен ден топла храна. Менюто включва супа, основно ястие, хляб и  десерт.

Тази социална подкрепа се осъществява в изпълнение на проект по Оперативна програма, съфинансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица.

"В селата от община топлият обяд ще се получава от обособени пунктове в кметствата. В града са ситуирани три пункта за топъл обяд Те са на улиците "Търговска 25" (ЦСРИ), "Ал. Батемберг  2А в пенсионерския клуб и на площад "Шейновски" 7 в бившия стационар", уточниха от местната администрация.

Одобрените получатели на услугата са обявени на информационното табло в кметството на Симеоновград, при кметовете на населени места, на пунктовете за раздаване на обяда, на  03781 2341 или на сайта на община Симеоновград - simeonovgrad.bg .

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?