Следвайте ни

Топ ченге и рокаджии заедно срещу дрогата в Хасково

Топ полицай от София ще изнесе два дни подред - на 25 и 26 юни, лекции на тема"Превенция на употребата на наркотични вещества". ​Той е Петьо Петков - началник на сектор "Наркотици" към СДВР Петьо Петков. Ще говори  пред възпитаници на 3 средни училища, пред родители, преподаватели и специалисти.


Басейн "Фантазия" в парка "Кенана" ще приеме плувци от 10 до 19-годишна възраст на състезание. Туризъм, ориентиране и приложно колоездене са другите надпревари, в които ще мерят сили млади спортисти паралелно със забави и хепънинг. 


Фестивалът "Хасково рок" ще забавлява меломаните в края на седмицата. Съботната вечер на спортен комплекс "Спартак" ще забият рокаджиите от местната група "Хангар 42" и бандата Д2.


Втората вечер на феста ще бъде с участието на китариста Николо Коцев и "Кикимора". Те ще свирят съвместно с оркестъра на Държавна опера - Стара Загора хитове на "Дийп Пърпъл" и "Рейнбоу". В продажба ще бъдат тениски, с приходите от които както миналата година, ще бъдат закупени инструменти за талантливи млади музиканти. 

Така цяла седмица - от Еньовден до Петровден, ще продължат проявите в кампанията "Хасково срещу дрогата 2019", съобщи на пресконференция секретарят на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Юлия Динкова. Програмата предвижда изложби, концерти, лекции и спортни занимания.

Начало в понеделник - 24 юни, ще даде Регионална библиотека "Христо Смирненски" с изложба на книги срещу накотиците и наркозависимостите и литература за билките и тяхната лечебна сила, обясни директорът на библиотеката Кирилка Страшникова. Същия ден и в сряда - 26 юни, централният градски площад "Свобода" ще бъде сцена на песни и танци на всички местни детски и младежки формации към "Младежки център", читалища, школи и учебни заведения./Марица

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори?