25

Тираджия буйства на „Капитан Андреево“, принуди полицай да стреля

Истински екшън е станал снощи на Капитан Андреево, след като тираджия буйства, а граничен полицай бе принуден да стреля,  съобщиха от МВР.

Към 22.15 часа снощи началникът на митническата смяна  на пункта е поискал съдействие от служители на „Гранична полиция“, след като шофьор с товарен автомобил „Мерцедес“ на трасе вход в продължение на час и половина отказвал да напусне заетия от него кантар. 47-годишният чужд гражданин не притежавал задължителното разрешително за транзитен превоз и отказвал да го заплати, за да бъде обработен от митничарите и пропуснат да продължи пътуването си.

Първоначално на мястото е изпратен граничният полицай, който е в непосредствена близост до кантарите. Въпреки разговорите, водачът отказал да напусне кантара, затворил прозорците и заключил вратите на товарния автомобил. Изпратени са още двама гранични полицаи. Шофьорът демонстративно отказал да напусне кантара, оставайки заключен вътре в камиона. Двама от граничните полицаи продължавали да го убеждават, застанали на степенките от двете страни на кабината. В този момент водачът рязко потеглил назад и започнал да набира скорост, заплашвайки живота на служителите. Застаналият пред кабината на камиона граничен полицай му разпоредил да спре, шофьорът отново не се подчинил. Служителят произвел изстрел със стоп-патрон и чак тогава, след около 20 метра, товарният автомобил спрял. Няма пострадали. 47-годишният водач е изведен от кабината и задържан в Гранично полицейско управление – Свиленград.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Смях

Смях

13.09.2022 | 17:38

Демерджиев къде си батман ?Станахме за смях. Да иде тези изпълнения да ги прави в Турция

Отговори
8 1
Василев

Василев

13.09.2022 | 21:54

Някой дали си е помислил наш тираджия да извърши нещо подобно на 100м.в източна посока?Ще лежи в зандана и оня горе не може да му помогне.А ние им се молим,без значение от коя държава или етнос са. С години това се е наслоавало.Сега всеки служител мисли първо за себе си,защото никой не мисли за него.Това е дереджето.

Отговори
5 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?