Следвайте ни

Тестваха 26 за коронавирус в Хасковска област

viber icon

За последното денонощие на територията на региона  са взети 26 проби за наличие на коронавирусна инфекция, съобщиха от Областния кризисен щаб. Седем от тях са взети от медицински персонал на МБАЛ-Хасково и четири от пациенти на лечебното заведение. Тестовете са изследвани и са отчели отрицателен резултат. 

15 проби са взети от РЗИ-Хасково по преценка на епидемиолога на контактни лица на пациент с положителен резултат. Един от тестовете, на лице поставено под карантина, ще бъде повторен в понеделник, а четиринадесет са отчели отрицателен резултат. 

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (2)

Василев

Василев

11.07.2020 | 13:23

Децата се организират за екскурзия.Риболовът им омръзнал и сигурно ще се ориентират на запад ,по- хладничко щяло да им бъде.

Отговори
1 0
Василев

Василев

11.07.2020 | 13:19

Време е за риболов.Напълно ще спазят изискванията- най- много 3- ма ,една маса с три столчета, барбекю, салата и т.н. Ще очакваме нещо да хванем на въдиците. А,и задължително сянка и студена бира.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?