Следвайте ни

Търсят юристи за Областта и Община Хасково

viber icon

Юристи търсят в областната и общинската администрации в Хасково.

В Областна са обявили конкурс за главен експерт в дирекция АКРРДС, кандидатите в който трябва да са юристи, достатъчно е да са бакалаври, но да имат минимален
 професионален опит за заемане да длъжността –2 г.

Длъжността е свързана с това служителят да осъществява процесуално представителство по дела, страна по които е областният управител, да оказва правна помощ и консултира колеги и граждани по преписки, образувани в администрацията, да съгласува вътрешните актове, касаещи дейността на дирекцията и др. 

Минималният размер на основната месечна заплата за длъжността е 650 лв. При назначаване тя се  определена според Закона за държавния служител и Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация.

680 лв. е минималният размер на основната работна заплата е 680 лв., предлагана  за шеф на
 „Вътрешен одит“. Кандидатите трябва да са магистри по икономика или право, да имат 4 г. професионален опит, както и сертификат „вътрешен одитор в публичния сектор“, който се издава от министъра на финансите.

В администрацията на Станислав Дечев се търсят и трима юрисконсулти за отдел „Правно-нормативно обслужване“. Кандидатите трябва да са магистри по право с придобита юридическа правоспособност, като не изисква професионален опит. Те ще работя са поне 650 лв.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?