Следвайте ни

Търсят управител на „Тролейбусен транспорт“ в Хасково

viber icon

С конкурс да бъде определен управителят на общинското предприятие „Тролейбусен транспорт“, предлага в докладна за предстоящото следващата седмица заседание на ОбС кметът Станислав Дечев. 

Сегашният управител Йордан Панев бе назначен с решение на ОбС през декември 2016 г. до провеждането на конкурс, но такъв така и не бе обявен. 

Преди години към общинското предприятие бе добавена дейността на репатриращите паяци и „Синята зона“. Така то е печелившо, тъй като дейността на тролеите е губеща. Да има повече пътници не помогнаха камерите в колите , които да следят издават ли се билети на всички пътници, нито тези които следят т.нар. маршрутки, които вземат пътници на цената на тролейбусното билетче. Пътниците избират тях, защото за по- бързи и чисти. В тролеите, вероятно за да се пести, шофьорът издава билетите през уикенда, пък и не само, а това допълнително бави обслужването. Тролеите обаче изпълняват социална функция, тъй като возят с намаление пенсионери и ученици с издадени карти.  

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще подарите на любимата жена?