25
Следвайте ни

Търсят „тайни клиенти“ на граждански договор

Вижте възможностите за почасова работа в Хасково

viber icon

Малко  са предложенията на почасова работа,  с която да се осигури допълнителен доход в Хасково. Перманентно се търсят различни застрахователни агенти към компаниите.Те получават процент от сумите по сключените застраховки по граждански договор. Почасова работа предлагат и големите вериги магазини, свързана с почистване и подреждане, показа наша проверка.

Вариант да допълнителен доход е позицията таен клиент, която обаче е свързана с висока писмена и компютърна грамотност, мобилност и свободно време за  придвижване между конкретни локации, както и възможност да се изпълняват проверки в конкретен ден и час. Тайни клиенти търси голяма компания в сферата на маркетинговите изследвания, заплащане не е посочено. Предлага  се граждански договор.

Такъв е договорът, които се предлага за мобилен консултант. Работа е от 18 до 21 часа, като е свързана с проучване в жилищни сгради. От нея мога да се извадят между 200 и 600 лв., е посочено в обявата.

Куриер, който работи пеша, е друго предложение за допълнителен доход  в града. Работата е подходяща за ученици, студенти, пенсионери и хора, които има свободно време. Търсят се и нощни куриери.

Няколко са предложенията за плаващо работно време. Търсят се инструктор по ментална аритметика и доячи. Две са позициите с 4-часов работен ден в Бюрото по труда. Търси се образователен медиатор и помощник в кухня- шпикер.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?