Следвайте ни

Търсят шлосери в Хасково и Димитровград

viber icon

Нови свободни работни места за шлосери, заварчици, шофьори, сервитьори и бармани са обявени в Хасковска област, съобщиха от Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят шестима шлосери-електрозаварчици, двама шлосери, учител в прогимназиален етап, медицинска сестра за манипулации в лаборатория, асистент в офис, организатор на производството, двама шофьори на товарни автомобили, шофьор на лекотоварен автомобил за разнасяне на хранителни продукти.

В Димитровград имат нужда от шлосер на 1 000 лв. заплата, заварчик на 1 200 лв., стругар на същата заплата, двама сервитьори, двама готвачи, касиер на 1 200 лв. и двама гладачи.

В Свиленград има места за 10 лични асистенти, две крупиета, двама бармани, трима машинни оператори за излъскване на метал. В Тополовград се търсят ветеринарен лекар, животновъд и работник по поддръжка, а в Харманли се нуждаят от двама сервитьори, възнаграждението е 700 лв.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?