Следвайте ни

Търсят шеф за борба с градушките и приходни инспектори 

viber icon

Едва три са вакантните позиции в държавната администрация в Хасково. Те са обявени и в сайтове за подбор на кадри. 

Търси се началник на отдел в регионалната дирекция „Борба с градушките“. Кандидатите трябва да имат бакалавърска степен в инженерни науки; разрешен достъп до класифицирана информация до ниво „Поверително“, компютърна грамотност. Сред изискванията са също минимален ранг III младши или професионален опит – 4 г.  
Кандидатите за държавната служба ще се явят на конкурс от два етапа - тест и интервю. Този, който го спечели ще получава заплата от 650 лв. до 2050 лв. Документи се приемат до 8-и т.м. 

Хасковската дирекция на НАП пък търси двама инспектори по приходите, но става въпрос за длъжности по заместване. Необходимо е да сте бакалавър с икономическа насоченост, не се изисква професионален опит, но е необходимо да притежавате аналитична компетентност; ориентация към резултати; работа в екип и др. За позициите ще има конкурс, който да покаже познания в областите на данъчното и осигурителното законодателство. 

 

 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?