Следвайте ни

Търсят счетоводител, шофьори и заварчици в Хасковска област

viber icon

В община Хасково са обявени 21 нови свободни работни места за шофьори на товарни автомобили, съобщиха от Агенцията по заетостта.

В областния град се търсят още счетоводител, заплатата е 800 лв., трима машинни оператори в производството на тестени изделия, работник-поддръжка, също с месечно възнаграждение 800 лв., шлосер, двама портиери във фабрика и двама чистачи.

В Харманли имат нужда от трима машинни оператори за излъскване на метал и от трима заварчици, а в Свиленград се търси шофьор на автокран над 16 тона.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Съвет

Съвет

21.02.2021 | 15:22

И аз търся европейско заплащане ама няма. Ако не могат да си намерят да си вкарат от Германия , Ирландия ,Швеция,Франция —- от цяла Европа . Все пак в семейството на богатите имаш пазар от над 500 милиона хора със свободно движение

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?