Следвайте ни

Търсят наематели на 14 общински обекта в Хасково 

viber icon

Община Хасково ще отдаде под наем чрез търг 14 свои имота. Предложението е на кмета Станислав Дечев и ще се разглежда на предстоящото на 23 т.м. заседание на ОбС. 

Поне от 500 лв. на месец ще започне наддаването  за помещение от 873 кв. м на ул. "Болярска“. То се отдава за медицинска дейност.

Поне 148 лв. месечно ще се търсят на помещение в бившето кино „Клокотница“, което е с площ от 74 кв. м. Отдават се и два офиса на ул. „Цар Освободител“. Те са площ от 26 и 30 кв. м, като месечният наем е съответно 78 и 90 лв.

Под наем за поне 120 лв. и ангажимент  поддържане зелените площи, се отдава и масивен павилион в парк „Ликуша“. Наемателят трябва да  осигури допълнитела зеленина, да поддържа детските и парковите съоръжение.

Отдават се срещу символичен наем от 13 до 25 лв. помещения за здравни служби на някои села. В Гарваново се търси наемател на 4 антени и терен от 6 кв. м  за телекомуникационно оборудване, срещу наем от поне 1024 лв.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?