Следвайте ни

Търсят наемател на помещение в Младежкия център на Хасково 

viber icon

Община Хасково търси наемател на помещение от 215 кв. м на партерния етаж на Младежкия център. Общинският имот е свободен от доста време и ще бъде предложен на търг.  За него ще се иска поне 215 лв. месечен наем. 

На заседанието си в края на т.м. общинските съветници ще добавят в списъка за продажби общински поземлени имоти.  Поне 65 750 лв. ще се искат за  1832 кв. м. на ул. „Банска“. За 666 км. м на Кенана наддаването ще започне от 23 250 лв. През имота преминава покрит напоителен канал и бъдещото строителство трябва да е съобразено с това. Продава се и имот в „Куба“. Той е с площ от 320 кв. м, а за него ще искат поне 13 916 лв. Близо до този имот има водопровод ,  така  че новият собственик ще трябва да го има предвид, ако ще застроява терена. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?