Следвайте ни

Търсят крупие с ТЕЛК, 3 езика и компютърна грамотност 

viber icon

Крупие с ТЕЛК, което владее английски, гръцки и турски езици, и да има компютърна грамотност, търси казино в Хасково. Работното място е обявено в Бюрото по труда, а там има и други за хора с ТЕЛК, сред които са технолог, шлосери, окачествител, както и 16 монтажници на кабели. Част от позициите са обявени от доста време, което е свързано с това, че по закон фирмите с над 50 души персонал са длъжни да заявят свободни работни места и за хора с над 50% ТЕЛК. Задължава ги Законът за хората с увреждания, който определя и квоти. За да се освободят от квотите, за обявените места трябва да липсват кандидати поне 3 месеца. 

Над 200 са свободните работни места без квоти в хасковското Бюро по труда, сред новите са спортен инструктор, инкасатори, работници за автомивки и мн. други. Няколко са местата  в сферата на образованието и десетки са тези в производствата.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (1)

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

27.07.2020 | 07:43

втих труд има глухонеми там търцете крупие

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?