Следвайте ни

Търсят 10 програмисти, може и среднисти 

Свободните работни места в Хасково продължават да се увеличават. Сред най- новите са тези за програмисти на софтуерни приложения. Търсят се 10, като  могат да кандидатстват и хора със средно образование. Програмисти обучават  Строителната и  Математическата  гимназии в града, както и тази по механоелектротехника. 

Търсят се над 20 продавач консултанти, като 15 от позициите са от един работодател, вероятно голяма верига. Търсят се и 20-ина международни шофьори. 

Вече повече от 6 месеца се търсят 50 монтажници на производствена  линия. В различни производства  са обявени над 100 трайно незаети работни места. Персонал търсят бензиностанции, хотели, баничарници и др. 

Цанка Семерджиева

Редактор

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Анкета

За какъв град трябва да работи новият кмет на Хасково?