112

Търговска камара представя в Хасково възможностите за бизнес с Румъния

Двустранна търговска камара България - Румъния (BCCBR) продължава серията си от срещи с бизнеса в България под името “Как да бъдем успешни на румънския пазар”. Камарата организира утре седмото си събитие с подкрепата на общинската администрация от 10 до 13.30 часа в зала „Хасково“.

BCCBR има за цел да подпомага и насърчава търговията между компании от различни сектори на икономиката, опериращи на румънския и българския пазар, както и да предоставя пакети от допълнителни услуги и продукти за компании от региона. Дейността ѝ е насочена да стане най-голямата платформа, предоставяща актуална информация за бизнес средата в Румъния и България и да развива комуникационна система за надграждане на бизнес отношенията между двете държави. Камарата насърчава бизнес интересите на компании, които искат да стартират или доразвиват своя бизнес в България и Румъния и популяризирането им в световен мащаб.

Камарата предоставя необходимата подкрепа на съществуващи организации и институции в двете страни чрез собствените си офиси в София, Силистра и Букурещ. Дейността й е ориентирана към насърчаване на сътрудничеството между България и Румъния и подпомагане изпълнението на различни трансгранични проекти. BCCBR се фокусира върху активното включване на бизнеса в области като търговия, индустрия, услуги, доставки на нефт и газ, селско стопанство и туризъм чрез организиране на специални срещи, форуми и конференции.

В тази връзка и в съответствие с актуалната международна обстановка Камарата реши да започне поредица от събития в 10 различни региона на България, за да представи информация за румънския пазар, общата икономическа ситуация и възможностите, които се откриват пред компаниите от България. 

На форума са поканени представители на Румънското посолство в България, Община Хасково и Областна администрация, предприемачи от региона на Хасково,  и  партньори на Двустранна търговска камара България - Румъния.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?