Следвайте ни

Таня Захариева за втори път шеф на ОбС

viber icon

Дама оглави за втори път Общинския съвет на Хасково и това отново е адвокат Таня Захариева от ГЕРБ. При тайното гласуване  единствената кандидатура бе подкрепена от 30 съветници.

За мен е огромна чест за втори път  да бъда председател на Общинския съвет, това е и голяма отговорност. Ще положа всички усилия да оправдая доверието ви. Надявам се да осигурим единство между съвета и кмета, каза Захариева. 

Дамите в новия ОбС са само 5. Освен Тяня Захариева, която е първата жена председател на ОбС, в него са още Въчка Иванова от ГЕРБ,  Светослава  Стоянова от „Движение Заедно за промяна“, Маргарита Маркова е от БСП и  Тянка Дякова от „Българе“. 

Днес избраните 41 съветници положиха клетва да работят, като във всичките си действия се ръководят от закона и интересите на жителите на общината.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?