Следвайте ни

Танер Емин и Мария Вълчева са зам.- кметове на Хасково 

viber icon

Танер Емин и Мария Вълчева встъпват в длъжност като зам.- кметове на Община Хасково, съобщи кметът Станислав Дечев. Емин ще отговаря за земеделие и трансграничното сътрудничество. Земеделски район сме, имам нужда от специалист в тази област, коментира кметът.  Кадърът на ДПС Танер Емин и бил финансов ревизор в НОИ, работил е и в областната дирекция „Земеделие”, където бе и неин директор. 

Мария Вълчева поема ресорите култура, образование и спорт. Тя е педагог, историк, работила е и в медии.  Така зам.-кметовете на  Хасково стават трима с назначения по- рано Динко Тенев.

Гергана Кючукова е новият директор на общинското предприятие „Спорт и отдих”. Кючукова е човек с много опит, тя и преди е работила в тази сфера, била е и управител на Общински пазари, когато ги имаше, заемала е и други административни длъжности. 

Щерьо Янев се връща в общинската фирма ”Екопрогрес”, чийто управител бе за около година. 

Необходими  са ми хора експерти. След изборите разговарях с различни политически формации, избрах да създам силно мнозинство, за да изпълним политиките, които обещахме, коментира Станислав Дечев.       

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде ще посрещнете Великден?