Следвайте ни

Тълпи на автопазара в Димитровград след 2 месеца пауза

viber icon

Хиляди хора се изсипаха на автомобилния пазар в Димитровград днес. Тържището бе затворено 2 месеца заради усложнената обстановка с COVID-19. Носенето на маски е задължително, охранители и полицаи предупреждаваха забравилите да поставят предпазните средства. Трябва да се спазва и дистанция.

Запушиха и много скари, но заведенията тук имат право да продават храна само за вкъщи. Освен многото коли за продажба, разпънати са и другите сергии за дрехи, битова техника, риболовни такъми и всякакви други джунджурии.

На още по-прочутия промишлени Неделен пазар обаче обстановката е противоположна. Там посетителите са значително по-малко. Търговци се оплакаха от малко клиенти. "Това е обичайно за януари и февруари. Очаква се повишаване на търговията в началото на март", коментираха дългогодишни пазарджии.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?