Следвайте ни

Свободните работни места се увеличават, вижте новите 

viber icon

Краят на пандемията се вижда, а с него се възстановяват и различни, прекъснати от извънредното положение дейности. Увеличават се и работните места, обявени от фирмите в хасковското Бюро по труда. Повече са и позициите за кадри с висше образование. 

Търсят се завеждащ административна служба, технически секретар, който да владее английски език, офис асистент с шофьорска книжка. Вакантни позиции има още за счетоводители и конструктор- технолог.

Сред останалите обяви са такива за 3-ма работници в промишлено производство, 5-ма електромонтьори и 10-а шлосери за капитален ремонт, както и водопроводчик. 

Работници се търсят  за строителството. Фирма е обявила, че има нужда от разносвач на заявки,  други от общо 40 шивачки. Търси се и тракторист. 

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?