112

Свободни работни места за лекари, учители и монтажници в Хасковска област

Лекари, учители и монтажници са сред обявените позиции за свободни работни места в региона, съобщиха от Агенцията по заетостта.

В Хасково имат нужда от учител по теоретично обучение, дограмаджия, шестима монтажници на дограма, лекар по дентална медицина, лекар, двама общи работници в промишлеността, двама помощници в кухнята на заведение за бързо хранене, автомонтьор, трима чистачи, пласьор на хляб и закуски, работник в кухня, рецепционист в приемна на зъболекар, водач на мотокар, социален работник, машинен оператор в производството на тестени изделия. Работодателите търсят още трима продавачи, технически секретар, 10 машинни оператори в производството на кабели, изпълнителен секретар на офис, монтажник на водопроводни и отоплителни инсталации, работник в производството на безалкохолни напитки, сокове и води, двама шивачи, шофьор на лекотоварен автомобил за обеззаразяване на медицински отпадъци, готвач и механик на машинни инструменти.

В Димитровград предлагат работа за 20 оператори на линия за изработване на компоненти за автомобилни възли и агрегати, двама шивачи на дамско облекло, двама учители в детска градина със заплата по 1486 лв., 18 монтажници на кабелни инсталации, електромонтьор, главен счетоводител, трима товарачи, гладач на дамско облекло, трима производители на изделия от кожа, кранист.

В Свиленград търсят машинен оператор за излъскане на метал, двама касиери на обменно гише, общ работник, двама шофьори на такси.

В Харманли предлагат работа за 10 шивачи, машинист на пътно-строителна техника, шофьор на лекотоварен автомобил за разнос на хляб, продавач, пазач, трима общи работници, организатор на спедиторска дейност, огняр, двама майстори в производството на тестени изделия, двама машинни оператори. В Симеоновград вакантните работни места са за служители на бензиностанция, а в Любимец за шивач на мъжко и дамско облекло.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?