Следвайте ни

Свиленград търси 1 млн. лв. за ремонт на мост в Студена

viber icon

1 031 619 лв. са необходими на Община Свиленград, за да извърши реконструкция на моста в село Студена,  на който никога не е правен основен ремонт. Въпреки че  средствата не са налични, общината е обявила обществена поръчка за ремонта, която предвижда и реконструкция на част от пътя дълъг 26.3 км.

 Мостът, който се нуждае о ремонт е над р. Фишера, дълъг е 11 м. Предвижда се  укрепването му, подмяна на парапетите и др. части, както и да бъде разширен. Пътят също е в лошо състояние. На места липсват бордюри, на други са се слегнали и обрасли. Участъкът ще се ремонтира и асфалтира, като ще се запази габаритът на пътя.

Община Свиленград събира оферти от фирми и за ремонт на покрива на детска градина „Слънце“ в града. Поръчката е на стойност 44 333 лв. Ремонтът трябва да се извърши за 40 дни.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?