Следвайте ни

Свикват консултации за СИК в Димитровград

viber icon

Кметът на Димитровград Иво Димов насрочва провеждането на консултации за определяне съставите на секционните избирателни комисии (СИК) на територията на общината за вота за Народно събрание, насрочен за 4 април т.г

Срещата ще се проведе на 22 т.м. - понеделник, от 16 ч., в сградата на общинска администрация Димитровград, бул.”Г.С.Раковски” № 15, Конферентна зала, етаж ІІ.

Съгласно чл. 91 от Изборния кодекс поканата е отправена към ръководствата на парламентарно представените партии и коалиции в 44-ото Народно събрание и партиите и коалициите, които имат избрани с техни кандидатски листи членове в Европейския парламент, но не са парламентарно представени. 

Поканените за консултации за определяне на СИК са ГЕРБ, Коалиция "БСП за България", ДПС, Коалиция "Обединени патриоти", ВОЛЯ и КП "Демократична България".  Могат да участват и други партии и коалиции, които не са парламентарно представени. При провеждане на консултациите, трябва да представите описаните н Решение № 2062-НС/16.02.2021г. на ЦИК необходими документи.

На официалния сайт на община Димитровград  създадена секция П​арламентарни ​избори 2021, където се помества актуална информация по организационно-техническата подготовка на предстоящите избори.

 

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?