Следвайте ни

Страх! Застъпници и наблюдатели се отказват от вота

viber icon

В ситуация на пандемия, има отлив с около 2-3 % сред застъпници и наблюдатели. Това показали сондажи на ВМРО в големите общини. Вярвам, че ще запълним липсите до изборите на 4 април. Това обяви в Хасково депутатът от ВМРО и зам.-председател на бюджетната комисия в Народното събрание Александър Сабанов.

Надявам се всички,  които ще участват в изборния  процес да бъдат ваксинирани. Засега това е сигурно за тези, които ще посещават карантинираните, допълни той. 

Нямаме големи притеснения за попълване на секционните избирателни комисии, тъй като ние разчитаме на наши симпатизанти. Повече ни притеснява активността на вота, казаха от ВМРО. 

Воеводите бяха категорични, че ще се спечелят минимум 4.5 на сто от гласовете на предстоящите парламентарни избори. Все още нямаме решение дали ще се явим самостоятелно на избори или в някакъв коалиционен формат, казаха още от партията. Самочувствие обаче им давали резултатите на евроизборите, на които спечелиха две места в европейския парламент.

Категорично сме против дистанционното електронно гласуване, като и вот по пощата. Скептични сме за машините, но такива ще има на изборите, допълниха още от ВМРО. 

От партията казаха още, че сред приоритетите им са граничните райони, които трябва да бъдат поддържани  от държавата. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Лятко

Лятко

22.01.2021 | 20:37

Нищо ново ,срам ме е ВМРО в Хасково.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?