25

Стефан Димитров: Ще имаме кандидат за кмет на Димитровград

Ще имаме кандидат за кмет на Димитровград, както и листа от съветници. Всеки от нас е достоен за заеме поста, но конкретни имена ще станат ясни  преди самото начало на предизборната кампания. Това обявиха от местната коалиция "Движение Заедно за промяна" на Стефан Димитров. 

Досегашните съветници Стефан Димитров, Калина Монева, Валентина Кунева, Цанко Сталев и Мартин Колев, заявиха че са готови за местната власт, но все още не е ясен форматът на коалицията, с който ще се явят на изборите. 

Винаги сме работили за бъдещето на Димитровград и общината. За това тя да бъде добро място за живот. Необходимо е да се обърне  внимание на малките населени места, които имат много проблеми като осветление, дупки, сметосъбиране. Странско бе цяло лято без вода, казаха съветниците. 

За никой от нас да е съветник не е самоцел, а средство да подобрим живота в общината, каза Димитров.  Той изрази удовлетвореност, че общинският театър в Димитровград най- сетне ще има своя трупа, както и че спортните клубове ще получат повече пари. Това са  каузи, за които сме се борили през годините, допълни той. 

Общинският съвет в Димитровград е на челно място по върнати решения. Много от докладните, зад които стоят наши предложения и идеи на хора от общината, не влизат за гласуване в зала. Ще искаме  заседанията на комисиите към новия ОбС също да се излъчват онлайн. Така хората ще виждат какво се случва и как се работи, казаха още от групата.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?