112

Стефан Димитров: Най-важни са гражданите, не кметът

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Стефан Димитржов влиза отново в предизборната надпревара за кмет на Димитровград. Кандидатурата му бе представена в старта на предизборната кампания днес от местната Коалиция "Алтернативата на гражданите". Той бе кмет на общината в мандата 2007 г. – 2011 г. Коалицията регистрира пълна листа с 33-ма кандидати за съветници и за кметове на 13 населени места. 

Стефан Димитров е човек с доказан опит и вече успешен градоначалник, допринесъл за развитието на общината в социален и икономически аспект. Това заявиха кандидатите от листата на "Алтернативата на гражданите".

"В политиката влязоха много хора, но забравиха да правят политика. Най-важни са гражданите, а не кметът. Радвам се че точно с тези 33-ма кандидати ще участваме на местните избори. Димитровград има нужда от каузи и тук са хората които имат ясна визия как да ги изпълнят. Най важни са гражданите на общината ни и какво искат те, а не кметът", сподели Димитров.

"Това е най-гражданската коалиция, с най-свежите идеи, които могат да преборят статуквото и да достигнем много по-добро ниво. бях в общинския съвет на Димитровград още през 1978 г. Още тогава стремежът беше да сме първенци. това е духът на Димитровград, който носи и кандидатът ни за кмет Стефан Димитров". Така коментира известният бизнесмен Иван Евлогиев, защо е избрал да се включи на второто място в листата за местен парламент на Коалиция  "Алтернативата на гражданите".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?