Следвайте ни

Стефан Димитров: Кръводаряването спасява човешки животи! Нека и останалите кандидати да се присъединят към каузата!

viber icon

С 430 грама кръв кандидатът за народен представител от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за регион Хасково Стефан Димитров се присъедини към хуманната кауза по кръводаряване в Деня на доброволния кръводарител, 14 юни. 

По молба на отец Никола от Хасково, който бе в отделението по трансфузионна хематология, Димитров дари кръвта си в полза на тежко болен мъж, на когото му предстои ампутация на крайник след усложнения от диабет. Свещеникът не скри радостта си и благослови Стефан Димитров за добрината. И уточни, че е нужно да осигури още един дарител, за да събере нужното количество за провеждането на операцията на въпросния мъж. 

Всеки ден стотици наши съграждани имат спешна нужда от кръвопреливане. В подобни случаи роднини и приятели, търсят дарители, както в момента отец Никола, но такива не се намират веднага. Доброволният акт на кръводаряване е много важен. Така даваме възможност да бъдат спасени човешки животи, коментира Стефан Димитров минути след като даде своя принос за каузата. 

Стефан Димитров призова: Нека и останалите кандидати в листите на политическите партии в региона да дарят кръв, за да помогнат на някого в нужда! Политиците трябва да бъдат преди всичко хора! 

Кандидатът на коалиция ГЕРБ – СДС почете и труда на заетите в отделението, като им поднесе вкусна торта и благодарности за благородния им труд!    

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?