25

Стефан Димитров е кандидат за кмет на Димитровград 

Стефан Димитров е кандидатът за кмет на община Димитровград на местната коалиция „Алтернативата на гражданите“, която регистрира в Общинската избирателна комисия и пълна листа с 33-ма общински съветници. Сред тях са реализирали в личен и професионален план млади дами, като предприемачът Габриела Бушева, земеделският производител Даяна Димитрова, юристът от неправителствения сектор Антония Филева и адвокат Валентина Кунева. От „Алтернативата на гражданите“ залагат и на опита в лицето на видния бизнесмен, общественик и благодетел Иван Евлогиев и дългогодишната директорка на едно от местните училища Снежана Ангелова. 
Кандидати за кметове коалицията издига и в дванадесет населени места с пряк избор в общината. Сред тях са досегашните кметове на Ябълково Костадин Атанасов и на Каснаково – Тодор Атанасов. На нови лица „Алтернативата на гражданите“ залага в Крепост, където издига кандидатурата на Тихомир Кирчев. В Странско за кметския пост ще се бори младият земеделец Иво Филев. Кандидат за кмет на с. Добрич ще бъде Младен Колев, а на Радиево – Иванчо Хубенов. За доверието на жителите на град Меричлери ще се бори дългогодишният пазител на българската граница Петър Тодоров. 
Община Димитровград да бъде мястото, на което младите хора да се реализират и да осъществяват мечтите си – градът на мечтите за всички жители. Това казаха членовете на коалицията минути след като внесоха заявленията за регистрация за участие в предстоящите местни избори. 
Определянето на правилните приоритети в посока грижа за хората и развитие на малките населени места е правилната посока на развитие на общината, смятат от „Алтернативата на гражданите“. 

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?