Следвайте ни

Стабилен ръст, нови с 84 с COVID-19 в Хасковско 

viber icon

За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани 84 нови положителни случая на коронавирусна инфекция. Вчера бяха 86, което показва стабилно нарастване. Три за починалите за денонощието, а 5-ма са излекуваните, съобщиха от Областния щаб. 

3-ма мъже, на възраст 61 и 78 години загубиха битката с вируса. По- младият е с диабет и сърдечно заболяване. За 78-годишните няма данни за придружаващи заболявания. 

От новозаразените отново най- много са в община Хасково- 28. В Свиленград са 19, а в Димитровград- 18. В Харманли са 10,  в Любимец – 1, в Тополовград – 3, Симеоновград – 1, Минерални бани – 2; Маджарово – 2. 

 3-ма са медиците с вируса-  фелдшер от филиала на ЦСМП в Свиленград, медицинска сестра от МБАЛ- Свиленград и лекар от община Любимец. 

Положителна е и детска учителка от детска градина в община Хасково, която не е била на работа от 6 ноември, поради което няма карантинирани деца от градината.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?