Следвайте ни

Срещу скука, библиотека прави онлайн конкурс за детски рисунки

viber icon

Градска библиотека „Пеньо Пенев” в Димитровград обяви онлайн конкурс за детска рисунка по повод днешния Международния ден на детската книга и Световния ден на книгата, който се отбелязва на 23 април. Те е „С книгите е весело – историите оживяват!”. Участниците трябва да са в детска градина,предучилищна група и от 1 до 5 клас.

Целта на конкурса е да се стимулира въображението и творчеството, както и да се насърчи и да се формира положително отношение в детското съзнание към книгата и четенето като процес.

Сканрани или снимани рисунките се изпращат на имейл [email protected] до 02.05.2020, придружени с информация за трите имена на детето и неговата възраст. Те ще бъдат публикувани своевременно на фейсбук страницата на Детския отдел на Библиотеката.  Гласуването с лайкове ще продължи до 10 май, а на 11 май , когато е професионалният празник на библиотекарите, ще бъдат излъчени победителите в двете категории, събрали най-много харесвания. Те ще бъдат отличени с грамоти и награди, съобщиха от библиотеката.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Къде бихте почивали това лято?