Следвайте ни

Спират имунизациите с всички ваксини срещу COVID-19 в Хасковско 

viber icon

От утре, 15 март, временно се преустановяват имунизациите с всички видове ваксини срещу COVID-19 на всички лица, записали се през електронната платформа или на място във ваксинационните кабинети в област Хасково. Това съобщиха от Областния щаб. 

В кабинетите ще се извършват имунизации само на лица от I-ва, II-ра и III-та фаза от Националния план за ваксиниране срещу COVID-19, подадени по списъци в РЗИ-Хасково, и реимунизации  на лица, получили вече първи прием.

До днес ваксина срещу вируса са получили 8 627 души от областта, от тях 1134 втора доза.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Boje

Boje

15.03.2021 | 03:16

PODKREPIAM... NIAMA VIRUS ,VSICHKO E LAJA

Отговори
2 1
Живко

Живко

14.03.2021 | 22:20

Патриот, ти си ид.иот. Спри да четеш фейсбук и завърши поне прогимназия, че с четвърти клас дотук я докара.

Отговори
3 1
ПАТРИОТ

ПАТРИОТ

14.03.2021 | 21:21

Хора толкова ли ви омръзна живота и също искате да подпишете със себеси децата и внуците и правнуците си тези ваксини не помагат много хора ще окръг от тях а тези който останат живи ще бъдат с променено ДНК и клетъчна структура вие се превръщате в мутанти доброволно четете и се интересувате дори известни учени по този въпрос сигнализират откачих те ли не проумях те ли че няма никаква зараза смъртните случаи са от други болести и от това че ни пръскат от небето Американските бази са за това съборете се докато е още навреме после ще е твърде късно и никой няма да може да ви помогне бъдете разумни това е целта на Американските еврей за поробване на света !!!!!!!!!

Отговори
7 6
КУКУ

КУКУ

14.03.2021 | 22:40

Пиши се едно име бе тъпане. Стилът ти е неподражаем и ние си те знаем, че психично болен, но има хора дето могат да се стреснат от тия дивотии. Следващата седмица ваксинацията продължава с пълна сила. Това е доказано единствения начин за излизане от епидемията. Търси помощ от психиатър!

Отговори
3 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?