Следвайте ни

Снимка от деня: С тротинетка по главния път Хасково- Димитровград 

viber icon

Тротинетките – електрически или не, са навсякъде около нас. Даже и по главния път Хасково- Димитровград. Този човек спокойно се вози на тротинетката си заедно с автомобилите. 

От миналото лято има правила и за тези все по- популярни превозни средства, регламентирани в Закона за движение по пътищата. Според него тротинетки не може да се движат по улици I клас и пътища, на които максимално разрешената скорост е над 50 километра в час, както и по улици II клас без изградена велосипедна инфраструктура. Не се позволява движението на тротинетките и в зони, където е забранено влизането на велосипеди и по улици, предназначени само за градския транспорт. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Планирате ли почивка през лятото?