Следвайте ни

Смразяващо! Обидени жени изгладиха с ютия похотливец

viber icon

Смразяваща история, в която са оплетени похот и гняв, се е разиграла през 80-те години на миналия век в Симеоновград, припомниха някогашни милиционери.

По онова време градчето край Марица е населено от военни и работници от някогашния завод за хладилна техника. Две млади жени, които се трудили там, стигнали до скубане на косите и бой от ревност по напет военен.

Докато момичетата спорили коя е по-достойна за вниманието му, той преспал с още няколко техни приятелки. Похожденията му обаче станали достояние първо на целия град, а после и на сбилите се дами.

Така конфликтът между тях секнал, а обидата ги обединила и те сътворили демоничен план за отмъщение. Жените поканили военния на домашно парти. Нахранили и напоили обилно с алкохол мъжа, след което нарочно разголили и част от прелестите си. Пекли му и филийки на ютия, а той заспал. После обидените момичета изгладили със същата ютия мъжкото му достойнство. 

Какво е станало след това с напетия дотогава военен, никой мъж не иска да си представи.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (1)

Петър

Петър

25.10.2020 | 00:22

През 70- те год.непосредствено до църквата до Марса имаше общежитие.Та също се е разиграла подобна сценка,само че причината за използването на ютия е невъзможността на младежа да задоволи две едновременно. Човекът бил изтощен напълно, а хубавиците останали незадоволени и тогава се намесила ютията.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?