Следвайте ни

Сменят старите асансьори в МБАЛ- Харманли

viber icon

Остарелите асансьори в МБАЛ- Харманли ще бъдат реновирани с помощта на програмата „Красива България“, съобщиха от Общината. Проектът е в за 148 370 лв., от които 74 185 лв. от програмата,  а 74 185лв. от Община Харманли.

Предстои подмяна на асансьорни уредби, обособяване на машинно помещение и текущ ремонт на асансьорните шахти. Това ще подобри безопасността, надеждността и достъпната среда за гражданите. 

Сградата е четири етажа и достъпа до тях става чрез болничен и пътнически асансьори. Болничният е монтиран през 1962г., като до този момент е извършвана само поддръжка. Другият е от 80-те години на миналия век. Асансьорите са технически остарели и трудно се намират части за тях. Товароподемността и скоростта им не могат да обслужат качествено пациентите и персонала на болницата. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Да отпаднат ли мерките срещу COVID-19?