Следвайте ни

Сливането на ТИЦ и „Спорт и отдих“ пести 20 000 лв. на година 

viber icon

Вливането на общинското предприятие Туристически информационен център в „Спорт и отдих“ ще спести 20 000 годишно. Спестените пари от намаляване на ръководния състав ще отидат за ремонти на общинските бази.

Това предлага в докладна за предстоящото заседание на ОбС кметът Станислав Дечев. Докладната за сливането на предприятията се внася за втори път, като на градоначалникът я оттегли, за да се мотивира. 

Предвижда се промяната да стане още от 1 септември т.г., като новото предприятие ще се казва „Спорт, отдих и туризъм“, което ще се управлява от Гергана Кючукова.

Освен поддръжка  на спортните бази и тези за почивка, новото предприятие ще трябва да се грижи и за туристическите обекти, както и за интернет страницата, да предлага екскурзоводски услуги. 

 

Сесията на ОбС е насрочена за 28 август.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?