Следвайте ни

След втори издъхнал с К-19 в Тополовград напомнят за мерките

viber icon

Двама от тримата починали болни от коронавирус в Хасковска област са от община Тополовград. Това накара администрацията на Божин Божинов да призове хората да запазят спокойствие и да спазват предписаните при удължената епидемична обстановка мерки. 

Призоваваме гражданите на община Тополовград да спазват по-стриктно епидемиологични мерки, като носене на защитна маска за лице на закрити обществени места, честа дезинфекция на ръцете,  ограничени участия в масови събирания, спазване на дистанция на не по-малко от 1,5 м. От там напомнят при съмнителни симптоми веднага да се търси лекарска помощ. 

Както съобщихме по- рано, 59-годишен от Тополовградско, настанен в хасковската болница с коронавирус и други заболявания, почина на 2 август. На 31 юли издъхна и 50- годишна жена от тополовградското с. Радовец. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?