25
Следвайте ни

Славейко Иванов води листата на „Национално обединение на десницата“ в Хасково 

viber icon

9 партии и коалиции са подади до днес документи за регистрация за кандидати за депутати от Хасковския избирателен район. За  17 часа е насрочено заседание на РИК- Хасково, на което ще се разгледат предложенията. 

Ето  водачите на  подалите до днес  документи партии, срокът е до 12 октомври. 

Славейко Иванов е водач на листата на Национално обединение на десницата, в което влизат „Републиканци за България и партията на Петър Москов „Консервативно обединение на десницата“. На предишните избори Иванов бе водач на партията на Цветан Цветанов. 

Пламен Пасков води листата на „Възраждане“, за пореден път кандидат за депутат от „Глас народен“ е ахр. Веселин Белевски. Листата на „Пряка демокрация“ се оглавява от Петър Клисаров. Свой представител от Хасково иска да има и „Бригада“, а кандидат е Фатме Имамова. Златко Костов оглавява листата на „Воля“, а Добри Бащайков на „Партия на зелените“.

Както по-рано съобщихме, водач на ИТН е д-р Силви Петров. Документи за регистрация на внесли от Общество за нова България с водач Христина Атанасова.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?