25
Следвайте ни

Сирийче от Харманли с COVID, 80 с вируса за денонощие 

viber icon

80 са регистрираните с  коронавирусна инфекция в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от общините Хасково, Димитровград, Ивайловград, Свиленград, Минерални бани, Любимец, Симеоновград, Тополовград и Харманли. Сред новите случаи е 3-годишно дете от Сирия. Семейството е постъпило на 16 т.м.  в РПЦ-Харманли и е било в десетдневен карантинен период след пристигане. При изтичането му са направени тестове на цялото 4-членно семейство. Детето е показало положителен резултат. Сега карантината им продължава – 14-дневна на детето и 10-дневна на останалите членове от семейството. Нямат контактни лица, съобщиха от областния щаб.

Намаляват хоспитализираните, като в болници са 146 души. Тревожна е тенденцията за смъртността. 4-ма са починалите са последното денонощие. Това са 59-годишен мъж от община Ивайловград, 72-годишен мъж Хасково, 70-годишен мъж и 72-годишен мъж от община Харманли.

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?