Следвайте ни

Синеок социалист търси булка, ще става родител 

viber icon

Лидерът на БСП в Хасково Камен Тодоров, който е само на 27 години, си търси булка. Синеокият социалист пусна обява в профила си във Фейсбук, която звучи така: „27 годишен ерген,  който е общински съветник и е с “лека небрежна брада”, търси своята булка , за да разбере какво е да си родител. 

..Моля, нека се имат предвид и следните мои плюсове: синеок съм, имам наследствени къща на село и апартамент в областен град, както и собствен автомобил, въпреки че не е кой знае какво; юрист съм , но не се задоволявам лесно и продължавам да се изучавам в качеството си на редовен докторант  и притежавам още десетки плюсове, пише Тодоров, който вероятно от скромност е забравил да добави опита в Европейския парламент. 

Младият мъж търси чаровна млада госпожица, която обича да се усмихва, да мечтае, не е егоист и търси Любовта. Макар, че изрично добавя, че обявата е сериозна, трябва да кажем, че тя се появи след текст в местен сайт, че парламентаристът дава  съвети как е по-добре да се дадат едни пари за новородено, без да е родител. Поводът е последната сесия в ОбС, на която  за пореден път се разгледа  наредбата за помощ на новоредени в общината. Предложението е на Столетницата, която има 2-ма от най- младите съветници в ОбС. 

Иначе на Тодоров едва ли му е трудно да си намери булка с външността, интелигентността и образованието, които има, но въпреки това приятелски му желаем успех.  

 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (2)

Филип

Филип

30.06.2020 | 08:28

Хахахах май булчо ще да е !

Отговори
1 0
мхм

мхм

29.06.2020 | 18:55

Булка или булчо си тръсиш бре момко...?

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?