Следвайте ни

Силвия Кацарова пее на 8 септември в Хасково 

viber icon

Концерт на Силвия Кацарова, Теди и Бенд  са кулминацията за празника на Хасково. Празничната програма започва на 5 септември с Пиана бар на открито. 

„Искаше ни се програмата да бъде богата, мащабна и различна, но заради епидемичната обстановка сме задължени да се съобразим с мерките. Затова сме подготвили празнична програма, която е по-семпла и позволява да се спазват противоепидемичните мерки“, коментира кметът Станислав Дечев. Постарахме се да съчетаем традиционните прояви с някои нови идеи. В същото време сме заложили събития, които да са насочени към различни възрастови групи и интереси. Всички те ще се проведат на открито, с изключение на Тържествената сесия на Общинския съвет , която по традиция ще се проведе в залата на ДКТ „Иван Димов“. 

Една от инициативите на Туристически информационен център Хасково ще направи празника на Хасково по-всеобхватен. От утре ще бъде активирано приложение във фейсбук, чрез което всеки ще може да постави рамка на профилната си снимка „Аз обичам Хасково!“, а освен това ще може да изтегли и  панорамни снимки на Хасково, за да направи корицата си празнична. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще сложите ли маски в раницата на ученика?