Следвайте ни

Шурей отхапа ухото на зет си за 310 лв., осъдиха го

viber icon

Условна присъда получи 47-годишен от Любимец, отхапал ухото на зет си. Районните магистрати от Свиленград му наложиха 12 месеца с 3-годишен изпитателен срок. Решението е окончателно, след като съдът одобри споразумение между прокуратурата и любимчанина.

Канибалската случка станала на 12 май м.г. и в основата е борч от 310 лв., който пострадалият дал на шурея си. На въпросната дата 47-годишният пастир нахлул в двора на сестра си и се нахвърлил върху 40-годишния си зет, който точно готвел обяд. Баткото започнал да бие с юмруци в главата сестриния си мъж. По-младият паднал на земята и тогава нападателят се проявил като световния боксов шампион Ивендър Холифилд и уругвайската футболна звезда Луис Суарес. Отхапал част от лявото ухо на жертвата си и изплюл парчето на земята.

 

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Коментари (1)

Василев

Василев

07.10.2020 | 19:26

Те това е.Няма полиция, няма разследващи, прокурори и съдии. Май в последно време правосъдието се раздава между спорещите. Това дали говори нещо,без значение за етническа принадлежност.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?