Следвайте ни

Щуро забавление! Деца целят кофи и търкалят гуми в центъра на Димитровград

viber icon

Детски спортен празник "Спарта геймс" за малчуганите е подготвила  в неделя община Димитровград. Началото е от 10.00ч. на Централната градска алея на бул.България и на площада пред общината.

Четири арени с по няколко игри и препятствия ще забавляват деца от различни възрасти. Преминаване по трасе с гуми  с пръчка, събиране на топчета по трасе, минаване на трасе под въже, целене на кофички и пренасяне на вода с кобилица, рязане с трион, провиране през гума, баланс на въже с гума, целене с рингове по мишена и още игри очакват децата на детския спортен празник. Арените са разпределени с указания за коя възраст са подходящи игрите. В специален кът най-малките ще могат да се снимат и забавляват с цветни гирлянди."Спарта Геймс" е създадена преди година идея на трима ентусиасти, които провеждат спортни събития с игри, които се доближават до познатите телевизионни формати "Игри на волята" и "Фермата". 
Екипът на Спарта Геймс са: Алек Манолов – участник в трети сезон на тв формата "Фермата", професионален футболист и собственик на фирма за недвижи имоти;Росен Кинчев – Финансов анализатор, функционален и кондиционен треньор и състезател по граплинг и кик бокс;
Жоро Цанов – дълги години част от специализирания отряд за борба с тероризма, понастоящем каскадьор и актьор в киното.
 
Формата с игрите в Димитровград е специално създаден за Празника на града.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на изборите на 14 ноември?