Следвайте ни

Щерьо Янев излиза от ОбС, влиза Албен Манджуков 

viber icon

Избраният за общински съветник от ГЕРБ Щерьо Янев е подал заявление и с решение от днес ОИК- Хасково прекрати пълномощията му. На негово място в ОбС влиза Албен Манджуков, който е в листата от гражданската квота. 

Манджуков има дълъг стаж в ОбС, в предишния той влезе от местната коалиция „За Хасково“, но завърши мандата като независим. 

Щерьо Янев пък бе управител на общинското предприятие „Екопрогрес“, но бе освободен от поста, след като договорът му изтече и бившият кмет Добри Беливанов, не го поднови. 

На заседанието в петък освен Манджуков, клетва като общински съветник ще положи и Мирослав Войников. Той влиза на мястото на назначения за зам.-кмет Динко Тенев. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се пазите ли и след края на извънредната ситуация?