Следвайте ни

Ще олекне ли някой с глоба за това незаконно сметище?

viber icon

Незаконно сметище, на което са изхвърлени много пластмасови бутилки, расте във вилна зона „Куба“. Бунището е по пътя, минаваш край гробищния парк на Пловдивско шосе към Кенана и всички, който минават оттам го виждат. Освен пластмасите, чиито вреди върху природата са широко известни, там има стъклени бутилки и много друга смет. 

Хора от близките къщи коментираха, че сметището става все по- голямо.Те не бяха сигурни дали имотът е частен или не, но споменаха че в близките до него вили се оглеждат крави и коне. Чийто и да е имотът това трябва да се почисти, ако е необходимо и глобени да има, за да не живеем в сметища, казаха още хората. Видно е, че тук системно се изхвърлят боклуци.

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви мерки да се предприемат срещу разпространението на коронавируса?