Следвайте ни

Щабът в Хасково игнорира Димитровград, измисли ново 5

viber icon

Учениците от гимназиалните класове в ​региона остават на дистанционно обучение в електронна среда до петък, включително, и ще се върнат присъствено в клас на 16 ноември, понеделник. Това е новото 5, решено днес от Областния оперативен щаб.Така де факто бе игнорирано разумното предложение на Димитровград от разстояние да се обучават учениците от V от XІІ клас от утре до 22 т.м.

Предложението на община Димитровград не било разгледано на онлайн заседанието, защото пристигнало твърде късно, твърдят през един общ медиен чат от областната администрация на Хасково.

"В 11.05 ч. днес предложението на Общинския щаб бе пратено електронния обмен. За всеки случай това бе сторено и в 11.27 ч. на електронната поща на областната управа. Получаването е регистрирано в 11.55 ч.", обясниха пред "Марица" от общинската администрация в Димитровград. А заседанието е започнало в 14 ч.

Щабът ще заседава отново в петък, 13 ноември. На съвещанието ще бъдат разгледани възможностите за допълнени ограничителни мерки, съобразени с епидемиологичната обстановка, добавиха още оттам.

Делян Аврамов

Делян Аврамов

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

В професията е от 1996 г. Работил е като криминален и съдебен репортер във вестниците „Ориент експрес”, „Тракия XXІ век” – Димитровград, „Новинар юг” – Хасково. Бил е кореспондент на вестниците „7 дни спорт” и „Труд”. От 2014-та е в хасковския екип на „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

От какво Ви лиши и какво Ви даде коронавирусът?