Следвайте ни

Щъркел гълта жаба в Хасково

viber icon

Щъркел е уловил жаба,  но не може да я глътне, тъй като тя го държи здраво за гърлото. Този оригинален  плакат с надпис „Никога не се предавай” забавляваше хасковлии допреди няколко дни. Постерът  постави началото на предизборната надпревара в Хасково, днес на неговото място на кръстовището на „Съединение” и „Раковски” е поставен агитационен плакат на  „Движение ЗАЕДНО за промяна”.

Близката до управлявалия Хасково 16 години Георги Иванов коалиция издигна свой кандидат за кмет - Христо Сариев. Самият Иванов бе водач на листата от съветници, но ОИК отказа да го регистрира заради присъда, която го лишава от правото да заема държавна или обществена длъжност, свързана с ръководство, контрол и стопанисване на публично имущество за 24 месеца. Решението на общинската избирателна комисия бе потвърдено от централната. 

Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Каква вода пиете у дома?