25

Шофьори: Е-80 в Хасковско е кошмар, а ремонтират в Пловдивско  

Участъкът от Хасково до Пловдив от Е-80  е в кошмарно състояние на територията на Хасковска област. Защо ремонтът започва от Пловдивско, където пътят бе в доста по- добро състояние. Това питат шофьори, които редовно пътуват между двата областни града. Е-80 е предпочитан от много от тях собено през лятото, когато по магистрала „Марица“ е засилен трафикът от гастарбайтери. Пътят обаче е осеян с дупки на територията на хасковска област и превръща пътуването в кошмар. Още щом минеш табелата, указваща Област Хасково, се чувстваш като в каруца заради лошия път, гневят се шофьорите. 

Ремонтът бе отлаган от години, тъй като движението по този път намаля след строежа на магистралата. М.г. обаче пътят най- сетне се оказа в програмата за приоритетни ремонти на МРРБ. Работата дори започна, като в момента се работи в участъка от Пловдив до след Садово, затова шофьорите трябва да бъдат внимателни, тъй като има редица ограничения, показа нашата проверка.

По цялото шосе ще бъдат положени нови асфалтови пластове, ще се направи нова вертикална сигнализация, нови ограничителни системи, нова хоризонтална маркировка и нови облицовъчни окопи с бетон. Ремонтът трябва да приключи до края на годината, показа нашата проверка. 

 

 


 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Чавдар  Оцетаров

Чавдар Оцетаров

11.07.2022 | 08:46

Наскоро и аз изразих същото мнение за лошото състояние на този път.Тогава Себахтин Исмаил написа: "Какво търсите на този път, Бойко Борисов ви направи магистрали като слънце."Плащаме винетки и данъци,караме по лоши пътища,разбиваме колите си, а ремонтите им струват много пари.Пътищата трябва да се ремонтират за да намалеят ПТП-тата.

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?