25

Шофьори: Дупки и кръпки по пътя Хасково- Пловдив, липсва маркировка 

Кога ще се ремонтира ужасният път Хасково - Пловдив. Той е осеян с дупки и кръпки, на много места липсва маркировка. Това питат читатели, които изпратиха и снимки на проблемния път, който е натоварен. Кошмарът е на територията на хасковска област, в пловдивска пътят грейна като слънце, ремонтираха го, въпреки че бе в по- добро състояние, а в хасковска област на места има и пропадания коменитрат още те. След зимата 23-те километра ще са в още по- лошо състояние, казват редовно пътуващи по пътя.

„За текущия ремонт на част от пътя I-8 Върбица – Горски извор – Хасково /от км 275+600 до км 298+300/ има изготвен и одобрен технологичен проект. Ремонтните дейности ще може да бъдат възложени през следващия строителен сезон след избора на нов изпълнител на текущото поддържане на републиканските пътища в област Хасково. 

През зимните месеци е невъзможно полагането на маркировка“. Това гласи отговор на Агенция „Пътна инфраструктура“ след наше запитване. Така става ясно, че скоро ремонт на участъка няма да има. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?